Søndagschampagnen der savner en importør

Alkohol torsdag, fredag og lørdag, det er hårdt, så for at trappe ned tog kæresten og jeg en søndagschampagne 🙂 Flasken var en af de mange souvenirs fra sommerferien i Champagnen, og desværre havde jeg kun to af dem med hjem.

Indholdet var ren chardonnay fra 2007. Druerne havde vokset på gamle vinstokke, 70 år gamle, som lægger navn til champagnen, nemlig ‘Terres de Noël’. De ligger ca. fire år og der kommer kun 3000 flasker pr. årgang. Sukkerindholdet er på 8 g/L, og dermed midt i brut-området. Prisen på vingården var 30 € pr flaske.

Terres de Noël fra champagnehuset Jean Milan i Oger

Champagnen blev drukket til en indisk ret med karrypasta og kokosmælk. Det var lidt en chance at tage, men hvis det var helt grelt kunne vi jo drikke resten bagefter. Den passede fint og fremstod let syrlig med en smag af citrus og grøn æble. Eftersmagen var hen af druemost med en fantastisk blødhed og sødme.

Nu er mit spørgsmål; kender jeg nogen der vil importere eller kan nogle tricks? – jeg skal ihvertfald have et par kasser 🙂 For lige at få de sidste detaljer på plads, så var flasken fra huset Jean Milan i Oger (Cote de Blancs). Vinen hedder Terres de Noël og er fra 2007.

En tanke om "Søndagschampagnen der savner en importør"

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Lars Kroman, skriver:

    Hej Lasse, jeg køre til Champagne på Søndag, giv mig lige et kald på 26271423 Mvh Lars

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Svar
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383

Skriv et svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/b/9/madarkitekterne.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.