Lidt om julekalendre

Sidste år og i år har jeg brugt det meste af julemåneden til søs. I begge anledninger har jeg fået en chokoladekalender af de gamle, først en fra Summerbird og i år en fra Neuhaus.

Og hvad er så bedst? – Neuhaus har ikke kun 24 stykker fyldt chokolade men hele 25. Jeg ved ikke om det er for at ramme et større marked, men ekstra chokolade gør jo ikke så meget. Summerbird har kun 24 låger, men bag hver låge er der to stykker (sådan var det ihvertfald sidste år), hvilket er endnu bedre en Neuhaus, prisen er dog lidt højere.

Et stykke chokolade i Summerbirdkalenderen koster omkring 5 kroner, mens et stykke i Neuhauskalenderen står til ca. 8 kr. Forskellen er også stor i kvaliteten af chokoladen. Neuhauskalenderen smager lidt af for gammel og billig chokolade hvorimod Summerbirdkalenderen har en god smag. Det bedste ved kalenderen fra Neuhaus er deres nougat som er super lækker, men det hiver altså ikke kalenderen op over Summerbirds.

Til næste år ønsker jeg mig en kalender fra Summerbird, for den har sQ været bedst.

En tanke om "Lidt om julekalendre"

  1. Det lyder interessant med Summerbid julekalender, jeg fik Valhronas sidste år og den var helt sikker værd at ønske sig igen. God jul!
    mange hilsener
    Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.