Brødrene Price, god mad og en smule smør – beskrivelse af stedet og maden

Forret og hovedret, andet var der ikke plads til. Det er jo helt vildt, men lad mig starte fra ankomst. Vi kom en god halv time for sent, fordi jeg havde husket forkert. I det mindste kom vi den rigtige dag. Den tjener der tog imod os var dog ikke vildt imponeret, men heldigvis fik vi et bord i ’Spisestuen’. Restauranten er delt op i to; på højre side af indgangen er ’Spisekøkkenet’, der ligger op af baren og hvor maden er lidt mere simpel end i ’Spisekøkkenet’, som ligger til venstre for indgangen.

Et relativt anonymt skilt viser hvor restauranten ligger...

Spisestuen

Mit ønske var at få ’Bøf med Bearnaise’, og for at få det, skal man sidde i stuen. Spisestuen som vi sad i, er temmelig tæt pakket med borde og stole, så der er godt med mennesker, men alligevel er støjniveauet ikke særlig højt.

Maden

Da vi bestilte blev vi kun spurgt om forret og hovedret, hvilket undrede os en smule, men det blev meget hurtigt meget tydeligt hvorfor. Som det første havde vi bestilt nogle ventesnacks, så der var noget at lave indtil forretten kom på bordet. Forretten var for alles vedkomne svinerilettes med selleriremoulade og surt. Sammen med forretten kom noget lækkert brød og en lille smule smør, faktisk for lidt. Jeg kan heller ikke finde noget om ’andet steds’ omtalte ’smør menu’ – vi glemte dog også at der måske var en da vi bestilte.
Forretten var lækker og da den var blevet spist op, havde den lagt en meget god og solid bund. Også selv om der ikke var så meget smør.

Rigeligt smør? - Nej.

Hovedretten

Vi var fire afsted og fik tre forskellige hovedretter; bøf og bearnaise til drengene, bøf stroganoff og kaningryde til pigerne. Bøfferne var super gode; bearnaisen var også fin men manglede lidt estragon – jeg er meget glad for estragon. Kaningryden var meget lækker, desværre var der en masse små knoglestykker som ødelagde helheden. Stroganoffen var efter sigende rigtig god, men jeg smagte den ikke.

Derimod var der rigeligt rilette.

Til bøfferne fik vi begge en ’lille pommes frites’, hvilket må siges at være rigeligt. Bearnaisen kom i små portioner, med refill, så det var meget godt. Der var så meget mad at min kammerat endte med at levne af bøffen – det er jo helt tosset.

Efter hovedretten blev vi spurgt om vi skulle have kaffe eller dessert, og alle meldte fra. Og dog, jeg var lige nødt til at smage deres citrontærte. Den var god men fjernede ikke mætheden, tværtimod. Marengslaget ovenpå kunne have været udeladt og derved have gjort kagen lettere – men det er selvfølgelig ikke temaet.

Hotdogfaktoren og dommen

Brdr. Price er en restaurant som jeg meget gerne vil besøge igen. Nu har jeg prøvet bøffen, så næste gang må det være tartaren – og kaviaren. Næste gang jeg vil besøge stedet vil jeg sørge for enten at tage forret eller dessert, evt. bare tage en forret og to gafler. Hvornår jeg kommer igen ved jeg ikke, men der går nok ikke vildt lang tid.

Som sagt, jeg blev meget mæt...

Eftersom jeg stadig var mæt dagen efter besøget, vi gik oven i købet hjem fra restauranten til et stykke ud af Amagerbrogade, sætter jeg hotdogfaktoren til minus en.

Et lille tip

Hos Brødrene Price kan man få en dåse kaviar (den ægte slags) for 400 kr med tilbehør. Det eneste andet sted hvor jeg kender som man kan købe kaviar hos er Magasin, og her er prisen den samme, dog uden tilbehøret af toast, creme fraice og rødløg.

For at få et bredere perspektiv, kan du læse Gastromand.dk’s beskrivelse af et besøg HER.

2 tanker om "Brødrene Price, god mad og en smule smør – beskrivelse af stedet og maden"

  1. Pingback: Så blev det tid til at spise med Price… | Gastromand.dk

  2. It not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.